Kell a hely? Legjobb, ha felfelé törekszel… avagy hogyan használhatod ki jól a tetőtered!

A tetőtér beépítés legnagyobb előnye, hogy drasztikus változtatások nélkül sok helyed lehet, ráadásul a ferde tetővel, lejtős falakkal, tetőablakokkal igazán egyedi hangulatot teremthetsz. Főleg, ha tudod, hogyan rendezd be az adottságaihoz képest legpraktikusabban a tetőtered.

Teljes tetőtér bútorozása

Egyedi, beépített bútorokkal helytakarékosan tervezhetsz!

Jellegzetességei, melyek olyan különlegessé teszik a tetőteret, nehezítik meg a berendezését. Az aszimmetrikus elrendezés, a lehetetlen szögek és zugok, ferde falsíkok, tetőgerendák beépített bútorért kiáltanak.

Áruházban kapható készbútorral szinte lehetetlen kihasználni egy ennyire speciális adottságokkal rendelkező teret, míg az egyedi bútornak nincs szabványmérete, mindegy hogy hány centinél törik meg a fal síkja, be fog férni az íróasztal, a könyvespolc vagy a beépített szekrény.

Apropó beépített szekrény!

Ha használni szeretnéd a tető síkját követő falfelületet, a ferde hátú bútordarabok tetőtérben jól funkcionálnak. Több lesz a szabad tér, mert nem lógnak ki sem előre, sem oldalra, a szűk zugokat is hasznosítani lehet és kreatív dizájnnal különlegessé, változatossá tehetőek.

Falhoz idomuló szekrényekkel meglepően nagy teret lehet felszabadítani, miközben, attól függően, hogy a tető milyen lapos, akár 60 cm mély tárolóhelyet is nyerhetünk.

Szokatlan alakú terek bebútorozásában is segíthetünk, egyedi bútor tervezésért, gyártásért és beépítésért kattints az Árajánlatkérés vagy a Kapcsolat menüpontokra.