Ezek az ötletes egyedi bútorok minden konyhába illenek!

Nálatok sem egy mozdulat?

Akkor legyen minden helytakarékos, esztétikus, átlátható!

Kevesen vagyunk, akiknél az előkészítés-főzés-elpakolás folyamataiban ne kellene rendszeresen a pult egyik végéről a másikhoz nyúlni, a konyha egyik sarkából a másikba menni. Egy, az igényeidre szervezett és alakított konyhában azonban tényleg gyorsan a kezed ügyébe kerülhet, ami csak kell.

Ha épp újragondolod a konyhád vagy megkönnyítenéd a mindennapi főzőcskézéseket, ezek az egyedi bútor és kiegészítő tippek kellenek neked!

Ami csak lehet, legyen beépített és kihúzható.

Ha éppen hámoznánk a zöldséget, milyen jól jönne például egy, a munkapultból kihúzható vágódeszka, alatta a kukával, ahova rögtön be is boríthatnánk a maradványokat.

Vagy akár egy egész kis asztal, ami a pult meghosszabbításaként szolgál, ha szükséges, de bármikor visszatolható, ha kell a hely.

A sarkok kihasználása igazi kiaknázatlan kincsesbánya.

Egy apró konyhában – rengeteg sarokkal – több a hely, mint gondolnánk.

Főleg, ha a szekrényajtók a nekünk tetsző irányban és formában nyithatók.

Tarts mindent ott, ahol biztosan mindig használod.

Hogy a kés, a fakanál és a fűszer is kéznél legyen, egy közvetlen a tűzhely mellé beépített, kihúzható blokk megkímél a felesleges pult kerülgetéstől.

A konnektor mindig probléma, szokása, hogy sosincs jó helyen.

Kivéve, ha a pultod szervezed köré, és nem fordítva.

Az időigényes keresgélés, kotorászás kizárva.

Ha a polcok kihúzva is átláthatóak, esetleg üvegből készültek vagy speciális tartók, egyedi fiókbetétek vannak beépítve, jó eséllyel hamarabb megtalálod a jénait vagy a Jégvarázsos kiskanalat benne.

Nincs olyan, hogy túl pici hely.

Minden kis zug jó lehet valamire. Ha vízszintesen nem fér el, mondjuk a sok szakácskönyv, függőlegesen még kivitelezhető lehet.

A pult vagy konyhasziget közepe, vége is tartogat meglepetéseket.