Ahogy tetszik… avagy az egyedi nappali bútorok előnyeiről!

Ideje egyedi szempontok szerint újrabútorozni a nappalid? Sokan gondoljuk, ha azt halljuk ’egyedi bútor’, hogy na, ez nekem túl drága! Pedig hosszú távon az egyedi bútor jobb befektetés, mint elsőre gondolnánk.

Ha kitűnnél!

Nem titok, hogy a megfelelően kialakított egyedi bútorok a kívánt stílust és funkcionalitást biztosítani tudják minden térben, így téve lakályossá azokat. Ha az exkluzivitás is szempont, és adott méretekben gondolkodunk, az egyedi, bútorasztalos által készített nappali bútorok a nyerők.

Az egyedi nappali bútorokat főként azért részesítjük előnyben, mert különleges igényeinket figyelembe véve készülnek, mind a méret, az elrendezés és a kialakítás terén. Megrendelőként minden egyes elemet magunk választhatunk meg, így például a felhasznált és beépített anyagokat, szöveteket, színeket, sőt még az illesztések, varrások típusát is. Az ajtók, fiókok, szerelvények stb. számáról is magunk dönthetünk, az egyéni felhasználói szokásokat figyelembe véve.

Legnagyobb előnyük mégis a kizárólagosságukban rejlik: Az egyedi nappali bútor minden esetben a tulajdonos stílusérzékét tükrözi, megjelenése a beépítendő helyiség stílusához, méretéhez, formájához igazodik. Tévhit, hogy az egyedi bútor minden esetben költségesebb, mint a készbútor: ahogy a bútor minden eleme, úgy az ára is a megrendelő kívánalmaihoz igazítható, hiszen a szakember előre egyeztetett költségkeretből gazdálkodik.  Ha luxus vagy tervezői darabokat szeretnénk alacsonyabb árfekvésben, újraterveztethetjük a kívánt bútorokat pénztárcánknak megfelelően.

Egyedi bútor vásárlásakor biztosak lehetünk benne, hogy valóban értékes terméket kapunk a pénzünkért, mert nagyobb figyelmet fordítanak a minőségre, így akár befektetésként is tekinthetünk rá. Megválaszolatlanul hagytunk néhány kérdést? Kollégáink szívesen megválaszolnak minden felmerülő kérést, kérdést, ha a Kapcsolat menüre kattintasz!